Lidt om mig


Mit navn er Pernille Vørs. Jeg er født i 1973. Som barn boede jeg på Amagar. Da jeg blev 18 år, flyttede jeg fra øen. I dag har jeg to voksne børn, der  begge er flyttet hjemmefra. 

 

Jeg har siden barndomsårene skrevet meget, bland andet en del digte - men det er først de seneste år, at jeg har fundet tiden til at udfordre min store passion: At skrive. 

 

Ideen til min første bog kom til mig en nat, som alle gode ideer nok tit gør. Jeg var på det tidpunkt i gang med at skrive på to fantasy manuskripter, som jeg så måtte lægge fra mig, da jeg ikke kunne slippe tankerne omkring ideerne til “Dominic Trilogien”. Derfor tog jeg springet og skrev “Spillet om Sirenen”, som er føste bind i “Dominic Trilogien.”

 

Efter “Dominic Trilogien” var det min plan, at jeg ville arbejde videre med mine fantasy manuskripter, som er en serie med masser af kærlighed, intriger, erotik, krige og overnaturlige væsener, men lysten til at give taletid til en anden af karakterne i Dominic Trilogien bliver større og større, så hvem ved, måske får han også lov til at udfolde sig, når jeg bliver færdig med “Dominic Trilogien”.

 

Tak fordi du gav dig tid til at læse lidt om mig og rigtig god læselyst.

 

Pernille Vørs